Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Ν. Ηρακλείου
Facebook

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

 

Description: logo_new

 

 

 

 

 

 

    ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΒΑΝΣ

    Έβανς 7, Ηράκλειο

    Τηλ. 2810 228191

 

 

                                                                                                               Ηράκλειο, 25 Οκτωβρίου 2012

 

 

 

 

 

 

Προς το:

 

ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

 

 

 

 

Κύριοι

 

Με την παρούσα επιστολή μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πολυετή συνεργασία μας και την εμπιστοσύνη που δείχνουν τα μέλη του Συλλόγου σας στην Τράπεζα Πειραιώς.

 

Εν όψει της επικείμενης ένταξης της  μισθοδοσίας των υπαλλήλων της Περιφέρειας Κρήτης στην Ενιαία Αρχή Πληρωμής και της διεκπεραίωσης των πιστώσεων μέσω του Διατραπεζικού Συστήματος ΔΙΑΣ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 29/10/2012 το επιτόκιο των λογαριασμών μισθοδοσίας των υπαλλήλων της Περιφέρειας Κρήτης αναβαθμίζεται.

 

Συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Κρήτης, κάτοχοι του λογαριασμού «Πειραιώς Αποδοχών» θα απολαμβάνουν προνομιακό κλιμακούμενο επιτόκιο το οποίο διαμορφώνεται ως εξής :

 

·  Από 0,01€ έως 5.000,00 €

5,00%

·  Από 5.000,01€ έως 10.000,00€

1,75%

·  Άνω των 10.000,01€

1,25%

 

 

Στον επισυναπτόμενο πίνακα παρατίθεται, για ενημέρωση του Συλλόγου σας αλλά και των μελών σας, λεπτομερής περιγραφή των παροχών και προνομίων που προσφέρει σήμερα ο λογαριασμός "ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ".

 

Από τα πλεονεκτήματα του ως άνω λογαριασμού μισθοδοσίας δύνανται να επωφεληθούν και όσοι εκ των υπαλλήλων της Περιφέρειας, σε όλη την Κρήτη, επιθυμούν να μεταφέρουν την πίστωση της μισθοδοσίας τους από άλλη τράπεζα στην Τράπεζα Πειραιώς.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το δίκτυο εξυπηρέτησης της Τράπεζας Πειραιώς αριθμεί σήμερα 325 Καταστήματα, ενώ όπως γνωρίζετε, από τις 30 Ιουλίου 2012 το δίκτυο των 468 καταστημάτων της ATEbank λειτουργεί υπό το σχήμα της Τράπεζας Πειραιώς, διατηρώντας όμως την εμπορική επωνυμία «ATEbank», Από κοινού δημιουργείται ένα πανελλαδικό δίκτυο από 793 καταστήματα έχοντας παρουσία σε όλους τους νομούς της  χώρας, με τουλάχιστον δύο καταστήματα. και περισσότερα  από 1.550 ΑΤΜs.

 

Ειδικά στην Κρήτη ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς δραστηριοποιείται με 51 καταστήματα και 146 ΑΤΜ.

 

 

 

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη διευκρίνιση ή πληροφορία.

 

 

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΒΑΝΣ

 

Γ. Μούλιας

Διευθυντής Καταστήματος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ “ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ”

  

Κύρια Χαρακτηριστικά:           

P        Ιδιαίτερα προνομιακό κλιμακούμενο επιτόκιο, σήμερα:

P             

·                    Από 0,01€ έως 5.000,00 €

5,00%

·                    Από 5.000,01 έως 10.000,00€

1,75%

·                    Από 10.000,01€ και άνω

1,25%

ü      Η κλίμακα εφαρμόζεται σε όλο το ποσό της κατάθεσης .

ü      Δεν απαιτείται ελάχιστο ποσό κατάθεσης κατά το άνοιγμα.

ü      Απόδοση από το πρώτο ευρωλεπτό κατάθεσης.

ü      Οι τόκοι πιστώνονται κάθε εξάμηνο.

 

Επιπλέον: 

ü      Δωρεάν αυτόματη εξόφληση λογαριασμών Δ.Ε.Κ.Ο. (Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε. κτλ), Πιστωτικών Καρτών, μέσω πάγιας εντολής εξόφλησης.

ü      Δυνατότητα χορήγησης βιβλιαρίου επιταγών ( με βάση την εγκριτική διαδικασία της Τράπεζας και την πιστοληπτική ικανότητα του Μισθοδοτούμενου)

ü      Δωρεάν χρεωστική κάρτα Visa Debit για άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς σας και αγορές με αυτόματη χρέωση του λογαριασμού σας

ü      Δυνατότητα χορήγησης του Winbox, του πακέτου σύνδεσης για χρήση των υπηρεσιών της Winbank, ώστε να ενημερώνεστε για την κίνηση των λογαριασμών σας, να πραγματοποιείτε πληρωμές και να μεταφέρετε κεφάλαια μεταξύ λογαριασμών, μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, κινητού και σταθερού τηλεφώνου

ü      Τριμηνιαίο αντίγραφο Κίνησης Λογαριασμού ή Βιβλιάριο Καταθέσεων για την παρακολούθηση των κινήσεων του λογαριασμού σας.

ü      Ενημέρωση για τις 7 τελευταίες κινήσεις του λογαριασμού μέσω των ΑΤΜ’ ς του Ομίλου της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ü      Δυνατότητα δωρεάν χρήσης Θυρίδας θησαυροφυλακίου (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα) για ένα χρόνο, μόνο με καταβολή της απαιτούμενης εγγύησης

ü      Δυνατότητα αυτόματης εξόφλησης δόσεων στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων, καθώς και πιστωτικών καρτών της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ μέσω πάγιας εντολής εξόφλησης

ü      Δωρεάν εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο στα μηχανήματα Αυτόματων Συναλλαγών (ΑΤΜ) της Τράπεζας Πειραιώς με την Visa Debit.

ü      Δυνατότητα εξυπηρέτησης 24 ώρες το 24ωρο σε όλα τα ΑΤΜ των Τραπεζών που συμμετέχουν στο σύστημα ΔΙΑΣ.

 

 

Επιπλέον

 

Αποταμιευτικοί Λογαριασμοί

 

Η Τράπεζα Πειραιώς δημιούργησε δύο νέους ευέλικτους και πρωτοποριακούς αποταμιευτικούς λογαριασμούς για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες τόσο των «τακτικών» όσο και των «περιστασιακών» αποταμιευτών:

Ø          Αποταμιευτικός Λογαριασμός «Μπορώ» - ο λογαριασμός που επιβραβεύει την τακτική αποταμίευση!

Πρόκειται για λογαριασμό ταμιευτηρίου με αποκλειστικό σκοπό την αποταμίευση. Ειδικότερα, ξεκινάτε ένα πρόγραμμα συστηματικής αποταμίευσης με τακτικές καταβολές μέσω πάγιας εντολής. Σε περίπτωση που δεν παραλείψετε καμία καταβολή και πραγματοποιήσετε μέχρι μία ανάληψη το χρόνο, τότε η Τράπεζα Πειραιώς σας επιβραβεύει με επιτόκιο 4%*. Εσείς διαμορφώνετε την πάγια εντολή σύμφωνα με την οικονομική σας δυνατότητα  και τους αποταμιευτικούς σας στόχους, επιλέγοντας να αποταμιεύετε κάθε μήνα ή κάθε τρίμηνο, από 20€ έως 500€. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να  μεταβάλετε το μηνιαίο ποσό αποταμίευσης κάθε φορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας.  Τέλος, έχετε ανά πάσα στιγμή άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας.

Ø        Αποταμιευτικός Λογαριασμός «Αξίζει» - κάθε προσπάθεια, μικρή ή μεγάλη, αξίζει επιβράβευση!

Πρόκειται για λογαριασμό ταμιευτηρίου με κύριο σκοπό την αποταμίευση χωρίς δεσμεύσεις, «βάζοντας στην άκρη» όποιο ποσό θέλετε όποτε το επιθυμείτε Η Τράπεζα Πειραιώς σας επιβραβεύει με επιτόκιο 3%* για κάθε μήνα που: το υπόλοιπο του λογαριασμού την τελευταία ημέρα του μήνα είναι τουλάχιστον €300 και υψηλότερο κατά τουλάχιστον €1 από αυτό της τελευταίας ημέρας του προηγούμενου μήνα.  Ο λογαριασμός δεν έχει κανένα περιορισμό ως προς τη χρήση του και καμία δέσμευση ως προς τη συχνότητα και τον τρόπο που μπορεί να τροφοδοτείται.

* Τα παραπάνω επιτόκια είναι μικτά ετησιοποιημένα και ενδέχεται να μεταβάλλονται σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική της Τράπεζας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καταθετικά Προγράμματα

 

Η Τράπεζα Πειραιώς σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά καταθετικών προϊόντων για την καλύτερη αξιοποίηση των χρημάτων σας:

 

 

Ø        Προθεσμιακή Κατάθεση “Με το Παραπάνω”

ü       Κλιμακούμενο επιτόκιο με ανοδικές αποδόσεις κάθε μήνα ή τρίμηνο

ü       Διάρκεια: 6, 12 & 18 

ü       Χαμηλό ποσό αρχικής κατάθεσης: 5,000€

ü       Μηνιαία καταβολή των τόκων για τις διάρκειες των 6 & 12 μηνών και τριμηνιαία για την διάρκεια των 18 μηνών

ü       Δυνατότητα να έχετε διαθέσιμα τα χρήματά σας την ημερομηνία καταβολής των τόκων, χωρίς καμία επιβάρυνση

 

Ø        Προθεσμιακή Κατάθεση «ΜΠΡΟΣΤΑ»

ü       Προκαταβολή των τόκων στην έναρξη της κατάθεσης

ü       Κλιμακούμενο επιτόκιο βάσει του ποσού της προθεσμιακής κατάθεσης

ü       Διάρκεια: από 1 έως 12 μήνες

ü       Ελάχιστο ποσό κατάθεσης: 5.000€

 

 

Ø        Καταθετικό Πρόγραμμα Cash Manager

Mε το πρωτοποριακό καταθετικό πρόγραμμα Cash Manager, που συνδυάζει όλα τα προνόμια του τρεχούμενου λογαριασμού και της προθεσμιακής κατάθεσης, απολαμβάνετε υψηλές αποδόσεις και άνεση στις συναλλαγές σας.

Εσείς ορίζετε το ποσό που θέλετε να έχετε άμεσα διαθέσιμο στο λογαριασμό Cash Manager κάθε εβδομάδα για τις καθημερινές σας ανάγκες και σε περίπτωση που ο λογαριασμός εμφανίζει επιπλέον υπόλοιπο, αυτό θα τοποθετείται κάθε φορά σε εβδομαδιαία προθεσμιακή κατάθεση με ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις.

Έτσι, εξασφαλίζετε: 

·   Επιτόκιο 2.30%* για την εβδομαδιαία Προθεσμιακή Κατάθεση και 1%* για τον καταθετικό λογαριασμό

·   Χαμηλό ελάχιστο απαιτούμενο ποσό για την έναρξη της Προθεσμιακής Κατάθεσης, μόνο 3.000€

·   Απεριόριστες Συναλλαγές και άμεση πρόσβαση στα κεφάλαιά σας

·   Ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου, αφού η προθεσμιακή σας κατάθεση ανανεώνεται αυτόματα κάθε εβδομάδα

·   Πλήρες πακέτο δωρεάν καθημερινών συναλλαγών**

 

* Τα παραπάνω επιτόκια είναι μικτά ετησιοποιημένα και ενδέχεται να μεταβάλλονται σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική της Τράπεζας.

** Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη εγκεκριμένου ορίου υπερανάληψης στον τρεχούμενο λογαριασμό του Cash Manager 

 

Ø        Λογαριασμός  “winbank Direct”  - ο έξυπνος λογαριασμός!

Ένας λογαριασμός που διατίθεται αποκλειστικά online μέσω της winbank Direct.  Πρόκειται για ένα συνδυασμό τρεχούμενου λογαριασμού και προθεσμιακής κατάθεσης σχεδιασμένο έτσι ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.  Εσείς ορίζετε τα χαρακτηριστικά της προθεσμιακής σας κατάθεσης (διάρκεια, είσπραξη των τόκων στην αρχή ή στο τέλος) η οποία ανανεώνεται αυτόματα στη λήξη της διάρκειάς της, προσφέροντάς σας έτσι, υψηλές αποδόσεις για τα  χρήματα που δεν έχετε άμεσα ανάγκη. Επίσης ορίζετε το ποσό που θα παραμένει στον τρεχούμενο σε κάθε ανανέωση της προθεσμιακής. Με το ποσό αυτό θα μπορείτε έτσι να καλύπτετε τα τρέχοντα έξοδά σας ενώ το υπόλοιπο ποσό θα μεταφέρεται αυτόματα στην προθεσμιακή σας.  Και όλα αυτά μπορείτε να τα μεταβάλλετε όποτε το επιθυμείτε online. Εάν πάλι δεν επιθυμείτε να αλλάξετε κάτι στο προϊόν σας, τότε αυτόματα η προθεσμιακή σας θα συνεχίσει να ανανεώνεται στη λήξη της με τα ήδη επιλεγμένα χαρακτηριστικά.

 

 

Ø        Καταθετικός Λογαριασμός "Υγεία & Οικογένεια" Για πρώτη φορά ένας λογαριασμός φροντίζει την Υγεία!

Συνδυασμός του λογαριασμού «ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ» ή οποιουδήποτε άλλου καταθετικού λογαριασμού της Τράπεζας Πειραιώς σε €, τρεχούμενου ή ταμιευτηρίου, με ασφαλιστικές καλύψεις:

Παροχή ιατρικής φροντίδας σε συνεργασία με τους Ομίλους Ιατρικού Αθηνών (Πακέτο Value) και Euromedica (Πακέτο Plus), όπου μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη της οικογένειας

 

Ενδεικτικές παροχές

ü  Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις

ü  Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις έως 200€

ü  Δωρεάν ετήσιο check up για όλη την οικογένεια

ü  Εκπτώσεις σε περίπτωση νοσηλείας και ιατρικών πράξεων

ü  Δίκτυο ιατρών και διαγνωστικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα

ü  Τηλεφωνική εξυπηρέτηση όλο το 24ώρο

 

Επιλέξτε το πακέτο παροχών υγείας που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, ατομικές ή οικογενειακές, και απολαύστε σιγουριά και ασφάλεια!

 

 

 

 

 

 

 

Λοιπά Προϊόντα

 

Ø        Αμοιβαία Κεφάλαια

Ø        Χρηματιστηριακές υπηρεσίες

Ø        Προνομιακοί Λογαριασμοί συναλλάγματος.

 

Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Τραπεζικής

 

Ολοκληρωμένες και απόλυτα ασφαλείς Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Τραπεζικής με την πρώτη Ηλεκτρονική Τράπεζα στην Ελλάδα, τη winbank,  μέσω:

1.             INTERNET - Internet Banking

2.             Σταθερό Τηλέφωνο - Phone Banking

3.            Κινητό Τηλέφωνο - Mobile Banking

Μέσω αυτών των υπηρεσιών, οι συνδρομητές μπορούν να πραγματοποιούν, δωρεάν, ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών εργασιών όπως:

4.             Αυτόματη εξόφληση λογαριασμών Δ.Ε.Κ.Ο (ΔΕΗ, ΟΤΕ, κλπ) μέσω πάγιας εντολής του Πελάτη.

5.             Πληροφορίες υπολοίπων για τους τηρούμενους λογαριασμούς.

6.             Πληροφορίες σχετικά με πρόσφατες κινήσεις των τηρούμενων λογαριασμών.

7.             Μεταφορές χρημάτων μεταξύ των λογαριασμών της Τράπεζάς μας.

8.             Πληρωμή Πιστωτικής Κάρτας της Τράπεζάς μας.

9.             Δυνατότητα έκδοσης και αποστολής παλαιοτέρων κινήσεων των υφισταμένων λογαριασμών.

10.          Πληροφόρηση για τις τιμές των μετοχών κατά την συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου.

11.          Πληροφόρηση για το κλείσιμο των τιμών των μετοχών του Χρηματιστηρίου.

12.          Παραγγελία μπλοκ επιταγών και δυνατότητα ανάκλησης επιταγών ή ολόκληρου του μπλοκ.

13.          Ενημέρωση για την κίνηση των προσωπικών αμοιβαίων κεφαλαίων.

14.          Αλλαγή του απορρήτου κωδικού ΡΙΝ.

15.         Υπηρεσία τηλεειδοποιήσεων μέσω e-mail, μέσω του “ winbank alert!”. 

 Σύμφωνα με το ισχύον τιμολόγιο της Τράπεζας, οι συνδρομητές μπορούν να πραγματοποιούν επίσης:

Αποστολή χρημάτων (εμβάσματα) σε πελάτες άλλων Τραπεζών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Πληρωμή Πιστωτικής Κάρτας άλλων Τραπεζών.

Λήψη και διαβίβαση εντολών για το χρηματιστήριο.

Υπηρεσία τηλεειδοποιήσεων μέσω γραπτού μηνύματος και μέσω Call Center της Τράπεζας. 

 

Τραπεζοασφαλιστικά Προϊόντα

Η Τράπεζα Πειραιώς, αξιοποιώντας την πείρα και την τεχνογνωσία του τομέα Ασφαλιστικών Εργασιών, σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ασφάλισης οι οποίες ανταποκρίνονται στις καθημερινές σας ανάγκες:

 

16.          Ασφάλιση Κατοικίας

17.          Ασφάλιση Αυτοκινήτου

18.          Πρόγραμμα Αστικής Ευθύνης Οικογενειάρχη

19.          Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος

20.          Πρόγραμμα Συνταξιοδότησης

21.          Παιδικό Αποταμιευτικό Πρόγραμμα

 

Τα ασφαλιστικά προϊόντα που σας προσφέρουμε είναι αποτέλεσμα έρευνας αγοράς και επιλογής των πλέον αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιρειών διασφαλίζοντας, εκτός της ποιότητας στην παροχή των υπηρεσιών μας, οικονομικότερα ασφάλιστρα σε κάθε προσφερόμενο προϊόν.

 

Ειδικά για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, προσφέρουμε προνομιακή έκπτωση.

 

Τα στελέχη της εταιρείας μας είναι στην διάθεσή σας προκειμένου να καταγράψουν τις ανάγκες σας έτσι ώστε από κοινού να επιλέξουμε τις ιδανικές λύσεις και τις ανάλογες εκπτώσεις για την επιχείρησή σας.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι προτάσεις μας συνδυάζονται από εκπτώσεις οι οποίες σχεδιάζονται ανά περίπτωση και αποκλειστικά για εσάς (tailor made).

 

Επιπλέον

 

 Με βάση την εγκριτική διαδικασία της Τράπεζας και την πιστοληπτική ικανότητα του Μισθοδοτούμενου σας προσφέρουμε:

 

Όριο Υπερανάληψης (overdraft)

 

Δυνατότητα ορίου υπερανάληψης μέχρι και 1 καθαρό μισθό  (με μέγιστο ποσό €5.000 ) για την κάλυψη έκτακτων ή απρόβλεπτων αναγκών μέσα στο μήνα.

ü   Δεν απαιτούνται καταβολές από εσάς.

ü   Το χρεωστικό υπόλοιπο καλύπτεται αυτόματα με τη καταβολή της μισθοδοσίας σας.

ü   Δωρεάν έξοδα αιτήματος και διατήρησης ορίου υπερανάληψης.

 

 

 

 

 

 

Πιστωτικές Κάρτες Πειραιώς

 

Visa και MasterCard, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

§   Πρόγραμμα μεταφοράς υπολοίπου 9% (πλέον της εισφοράς 0,60% του Ν.128/75) για όλη τη διάρκεια

      αποπληρωμής .

§   Ανταγωνιστικό επιτόκιο αγορών, από τα χαμηλότερα της αγοράς, μειωμένο κατά 1% από το τρέχον επιτόκιο της Τράπεζας.

§   Χωρίς συνδρομή για όσο μισθοδοτείται μέσω της Τράπεζας Πειραιώς.

§   Πολλές επιλογές εξόφλησης της κάρτας, καθώς και δυνατότητα πληρωμής μόνο της ελάχιστης καταβολής (2% επί

του πιστωτικού υπολοίπου).

 

 

Miles & More MasterCard,  με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Η Miles & More αποτελεί το μεγαλύτερο Frequent Flyer πρόγραμμα της Ευρώπης τα μέλη του οποίου μπορούν κερδίσουν μίλια από τις πτήσεις τους με τη Lufthansa και τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρίες της Star Alliance, τη διαμονή τους σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, τις αγορές από επιλεγμένα επώνυμα καταστήματα. Τα μίλια εξαργυρώνονται με τη σειρά τους σε ταξίδια, μοναδικά προνόμια και επώνυμα δώρα.

Στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, η Miles & More συνεργάζεται στην Ελλάδα αποκλειστικά με την Τράπεζας Πειραιώς μέσω της Co-branded πιστωτικής κάρτας Miles & More MasterCard, η οποία δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2005.

Στην Ελλάδα, οι συνεργάτες της Miles & More, στους οποίους τα μέλη της μπορούν να συλλέγουν μίλια, είναι τα καταστήματα «Παρουσίαση», «Bag Stories» και «Tulipa», η αλυσίδες ξενοδοχείων Grecotel και Classical Hotels καθώς και τα «Hellenic Duty Free Shops». Επιπλέον, στη ηλεκτρονική σελίδα www.e-Shop.gr αλλά και στα φυσικά καταστήματα του E-Shop, δίνεται η δυνατότητα εξαργύρωσης των μιλίων με προϊόντα εικόνας και ήχου, σταθερής και κινητής τηλεφωνία κ.α.

Οι πιστωτικές κάρτες Miles & More MasterCard και Miles & More MasterCard Gold μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές σε περισσότερες από 25.000.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και για αναλήψεις μετρητών σε όλα τα ATM με το σήμα της MasterCard παγκοσμίως.

 

Παράλληλα προσφέρουν:

 

§                     Χιλιάδες μίλια καλωσορίσματος σε κάθε νέο μέλος

§                   1 δωρεάν μίλι για κάθε 1 ευρώ αγορών

§                   Πρόσθετα μίλια και προνομιακό επιτόκιο για μεταφορές υπολοίπου από πιστωτικές κάρτες άλλων τραπεζών

§                   Απεριόριστη ισχύ μιλίων

§                   Δωρεάν συνδρομή για τον 1ο χρόνο

§                   Δωρεάν πρόσθετες κάρτες για πάντα

§                   Ειδικά προγράμματα άτοκων δόσεων

§                   Μοναδικές ασφαλιστικές καλύψεις

§                     Σύστημα ενημέρωσης σε περίπτωση εντοπισμού ύποπτων συναλλαγών με χρήση της κάρτας

§                     Άμεση και χωρίς χρέωση πρόσβαση σε πληροφορίες για την κάρτα σας τηλεφωνικά και μέσω Internet με την υπηρεσία Winbank for cards

§                     Προσφορές για αγορές, ταξίδια, διασκέδαση

 

Καταναλωτικά Προϊόντα

Ειδικά εσείς που έχετε τη μισθοδοσία σας στην Τράπεζα Πειραιώς και επιθυμείτε χρηματοδότηση για την:

κάλυψη των Προσωπικών ή/και Καταναλωτικών σας αναγκών επιλέξτε Καταναλωτικό Δάνειο με επιτόκιο:

ü         Σταθερό για όλη τη διάρκεια του δανείου και μηδενικές δαπάνες εξέτασης αιτήματος

ή

ü        Κυμαινόμενο με έκπτωση:

o      1 ποσοστιαίας μονάδας στο τρέχον κυμαινόμενο επιτόκιο και

o      50% στις δαπάνες εξέτασης αιτήματος

συγκέντρωση των οφειλών σας από Δάνεια, Κάρτες και Δάνεια Αυτοκινήτου σε μία μόνο Τράπεζα, σήμερα επωφεληθείτε από το Πρόγραμμα Μεταφοράς Υπολοίπου με πολύ προνομιακούς όρους:

ü     δυνατότητα επιλογής Σταθερού ή Κυμαινόμενου επιτοκίου για όλη τη διάρκεια  του δανείου

ü        μηδενικές δαπάνες εξέτασης αιτήματος

ü        δυνατότητα επιπλέον ρευστότητας χωρίς περιορισμούς

…Και μην ξεχνάτε πως για ακόμα χαμηλότερη μηνιαία δόση έχετε τη δυνατότητα καταβολής μόνο τόκων μέχρι και για 1 ολόκληρο χρόνο!      

για την κάλυψη απρόβλεπτων ή /και  επαναλαμβανόμενων αναγκών προσφέρουμε Ανοικτό Δάνειο με:

ü        έκπτωση 1 ποσοστιαίας μονάδας στο τρέχον κυμαινόμενο επιτόκιο

ü        μηδενικές δαπάνες εξέτασης αιτήματος

 

 

Όλα τα παραπάνω επιτόκια επιβαρύνονται με εισφορά του Ν.128/75, σήμερα 0,6 μονάδες. Το κυμαινόμενο επιτόκιο συνδέεται με το Βασικό Επιτόκιο Καταναλωτικής πίστης (Β.Ε.Κ), που ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς και ανακοινώνεται στον Τύπο

 

 

 

 

 

 

 

 

Στεγαστικά Δάνεια

 

Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει μία σειρά από στεγαστικά προγράμματα που καλύπτουν:

§                     Αγορά Οικοπέδου/ Κατοικίας ή Επαγγελματικής Στέγης

§                     Επισκευή/Ανέγερση / Αποπεράτωση / Ανακαίνιση Κατοικίας ή Επαγγελματικής Στέγης

§                     Αποπληρωμή Στεγαστικού Δανείου άλλης Τράπεζας

 

Στεγαστικά Δάνεια σε ευρώ με ανταγωνιστικά σταθερά ή κυμαινόμενα επιτόκια

§                     Επιδοτούμενα Στεγαστικά Δάνεια

§                     Πρόγραμμα Μεταφοράς Στεγαστικών Δανείων άλλων Τραπεζών

 

Για όλα τα παραπάνω Στεγαστικά Δάνεια, παρέχεται σήμερα ειδικά σε εσάς δωρεάν η δαπάνη εξέτασης αιτήματος του Δανείου.

 

Πρόγραμμα Προστασίας Πληρωμών

 

Το πρόγραμμα προστασίας πληρωμής δόσης δανείου είναι μια πρωτοποριακή ασφαλιστική κάλυψη με την οποία ο δανειολήπτης μπορεί να διασφαλίσει την αποπληρωμή των δόσεων του δανείου του για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, σε περίπτωση προσωρινής διακοπής της εργασίας του λόγω:

  • Απόλυσης
  • Νοσοκομειακής περίθαλψης
  • Προσωρινής ανικανότητας λόγω ατυχήματος ή ασθένειας.

 

Και ακόμη..

 

Πρόγραμμα Ιατρικών Παροχών Medical

 

Οι πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, σας δίνουν την δυνατότητα να λαμβάνετε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες σε όλες τις νοσηλευτικές μονάδες του Ομίλου (Ιατρικό Αθηνών, Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, Ιατρικό Παλ. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου, Ιατρικό Δάφνης, Ίασις Πειραιά, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης), προσφέροντας προνόμια και εκπτώσεις που ξεχωρίζουν, όπως:

ü       Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων του Ομίλου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο έναντι συμβολικού αντιτίμου 20 ευρώ/επίσκεψη

ü        Έκπτωση 20% στις επισκέψεις στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του Ομίλου

ü        Έκπτωση 25% στις Διαγνωστικές Εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων του Ομίλου

ü        Δωρεάν χρήση Συντονιστικού Κέντρου για παροχή ιατρικών πληροφοριών

ü        Προνομιακές τιμές σε check up για άντρες, γυναίκες και παιδιά

ü        Μέχρι 3 δόσεις σε περίπτωση νοσηλείας

 

Όλες οι ειδικές προσφορές που αναφέρονται παραπάνω ισχύουν με την προϋπόθεση ότι ο δικαιούχος μισθοδοτείται  από την Περιφέρεια Κρήτης και η μισθοδοσία του κατατίθεται στην Τράπεζα Πειραιώς Επισημαίνουμε ότι, η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει κατά την κρίση της την αναφερόμενη επιτοκιακή και τιμολογιακή πολιτική, καθώς και τα προσφερόμενα προϊόντα, όσον αφορά στο λογαριασμό ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ.